TicketDealz

TicketDealz
Hubmedia is al meer als 15 jaar actief in de informatievoorziening richting toeristen. Wij kunnen als geen ander de toerist in en rond zijn verblijfsaccommodatie bereiken. Om het voor de toerist nog makkelijker en voordeliger te maken om de regio te ontdekken hebben wij TicketDealz opgericht. De dealsite voor toeristen
en dagjesmensen.
 

No Cure No Pay:
TicketDealz werkt op no cure no pay basis. Wij verkopen uw tickets, met uw eigen barcode, eigen QR-code of uw gescande tickets via www.ticketdealz.nl
Indien er een ticket wordt verkocht reken wij een commissie, geen verborgen extra kosten en alles op basis van No Cure No Pay. Het is ook mogelijk om combi tickets van meerdere attracties in één deal aan te bieden.
 

Gratis promotie van uw bedrijf:
Om ticketdealz bekendheid te geven zullen wij op de onderstaande manieren promotie gaan maken:
• Offline (folders, plattegrond en posters) die worden verspreid tijdens de voorjaar en zomerrondes als ook via     www.foldersbestellen.nl. 
• Online (tijdens de schoolvakanties voeren wij een online campagne oa. Google Adwords).


Hoe werkt het?
Indien u een eigen online ticketverkoop systeem bezit dan kunnen wij eenvoudig en snel uw eigen tickets in het systeem implementeren en deze worden ook door uw eigen scanners gelezen. Mocht u niet over een eigen systeem bezitten dan hebben wij een gratis scanner app waarmee u de tickets kunt controleren bij entree.

Posters

Folders

Plattegronden

Contact:

Hubmedia BV
De Noord 9

6001 DA Weert

T 0495-74 40 50

info@hubmedia.nl