Over ons

 

Hub Media is een jong, ambitieus bedrijf dat in 2013 haar landelijke netwerk is gestart. Daarvoor waren wij meer dan 10 jaar regionaal (Limburg en Friesland) actief. Onze missie is om ervoor te zorgen dat de toerist in de regio goed geïnformeerd wordt over wat men in de omgeving kan ondernemen. Dit doen wij op diverse manieren.

 

Afgelopen jaar hebben wij meer dan 3.5 miljoen folders verspreid en 20 verschillende magazines uitgegeven. Ons netwerk bestaat uit duizenden locaties door het hele land en de grensstreken van België en Duitsland.Een groot gedeelte van het budget van onze klanten vloeit automatisch terug in de lokale economie aangezien wij werken met regionale salesmanagers en lokale chauffeurs die het gebied niet alleen zeer goed kennen maar daar ook wonen en werken. Wij hebben meer dan 300 klanten die gebruik maken van ons (distributie)netwerk in Nederland, België en Duitsland.

Wat zeggen onze klanten over ons?

Kings and Queens (Assen (Drenthe)):

Via Hub Media weten wij een groot bereik te krijgen onder alle toeristen in de regio die op zoek zijn naar een leuke activiteit. Zo worden grote lasten als het distribueren van de folders en het bijhouden hiervan ons ontnomen.

Burgers’ Zoo (Arnhem (Gelderland)):

“Koninklijke Burgers’ Zoo heeft voor Hub Media gekozen, omdat folderdistributie in Duitsland normaal gesproken een dure en tijdrovende aangelegenheid is om dat als organisatie zelf te willen verzorgen. Hub Media heeft al jarenlang uitstekende contacten met de toeristisch-recreatieve verblijfsrecreatie in grote delen van Noordrijn-Westfalen en Nedersaksen. Dankzij Hub Media is Burgers’ Zoo gedurende het jaar goed met de folders vertegenwoordigd in voor het Arnhemse dierenpark belangrijke herkomstgebieden van de bezoekers.”

Jeroen Kor (DMO Holland Boven Amsterdam (Noord Holland)):

Wij zijn sinds HUB Media begonnen is in NH, al betrokken bij HUB Media. Wij hebben voor HUB Media gekozen, omdat wij als DMO Holland Boven Amsterdam, ons tijd zo goed mogelijk willen inzetten voor de marketingactiviteiten. Maar daarnaast zo goed mogelijk onze gasten in de regio willen bedienen van informatie en hebben daarom gekozen voor HUB Media. Dat zijn professionals die hun vak verstaan en met de website www.foldersbestellen.nl altijd beschikbaar zijn om folders te leveren die op zijn! Super service

Peter Meurders (Mergelrijk – Valkenburg Limburg)):

Onze folderdistributie en mini cards zijn bij jullie in goede handen. Jullie leveren een goed totaal product vanaf de druk tot en met de distributie en displays, met een hoog bereik in de regio. Jullie denken creatief mee en zijn oplossingsgericht. Dit alles leveren jullie voor een faire prijs.

Anne Veenma (Rederij V&O - Enkhuizen-Stavoren (Noord Holland/Friesland)):

Voordat we met Hub Media in zee gingen deden wij de folderverspreiding zelf. Deels met auto, deels met de post. Inmiddels verzorgt Hub Media dit al meerdere jaren tot volle tevredenheid voor ons. Kosten zijn iets hoger, maar het spaart ons een hoop tijd. Hub Media dichtte een gat in de markt.

Lies Boelrijk (Kröller-Müller Museum – Otterlo (Gelderland)):

Hub Media heeft ons benaderd en wij zien vooral de waarde van Landal-magazine in, in ons geval De Veluwe. Zo komen wij goed onder de aandacht van onze doelgroepen en de gasten die verblijven op de Veluwe mogen het Kröller-Müller Museum eigenlijk niet missen.

Ron Kuckelkorn – (Gaia Zoo – Kerkrade(Limburg)):

‘Hub Media zorgt al jarenlang voor een professionele verspreiding van onze GaiaZOO folders’.

Andre Koning – (Fort Kijkduin – Huisduinen (Noord-Holland)):

De verspreiding door Hub Media van onze flyers levert ons een groot aantal bezoekers op, dankzij hun gerichte en efficiënte werkwijze

Renee van Woerkom Marketing & Communicatie (Apenheul (Apeldoorn - Gelderland)):

Niet alleen voor toeristen in Nederland, maar ook voor wie langs de Duitse grens verblijft ligt Apenheul op een gunstige reisafstand voor een fantastisch uitje met het hele gezin. Hub Media helpt ons deze mensen te bereiken, door onze folders in Nederland én Duitsland te verspreiden bij vele hotels en vakantieparken. Bovendien denken zij mee en maken een voorstel op maat, dat goed aansluit bij onze wensen.

 

 

 

In de media:

https://werkpuntkom.nl/nieuws/1194609622/het-zijn-kleine-dingen-die-het-doen fbclid=IwAR2PfL_IDGV9r92WzGKLFd8Ggactze1CLVdWo2jL1s6FkrqHampIt1PaKh8

Contact:

Hubmedia BV
De Noord 9

6001 DA Weert

T 0495-74 40 50

info@hubmedia.nl