Toeristische folderdistributie

Folderpakketrondes in Nederland, België en Duitsland.

Wij verspreiden voor onze klanten het folder- en marketingmateriaal bij de logeeraccommodaties en VVV-vestigingen in Nederland, België en de Duitse grensstreek. Door de manier waarop wij onze service aanbieden kan elk bedrijf, ongeacht het budget, haar folders laten verspreiden. In uw directe omgeving, in de regio of in meerdere provincies en zelfs op maat: alles is mogelijk. U kiest in welke (postcode) regio uw folders moet worden verspreid en wij zorgen hiervoor.

Voorjaarsronde (april) en zomerronde (juni).

Onze eerst ronde wordt al voor de Pasen gereden. In deze ronde worden duizenden locaties van nieuw folder- en marketingmateriaal voorzien. Voor de eerste zomer(school)vakantie wordt deze ronde nogmaals gereden om ervoor te zorgen dat alle folders voor het hoogseizoen weer voldoende op locatie te vinden zijn.

Iedere verblijfsaccommodatie heeft behoefte aan toeristisch drukwerk. Om aan dit drukwerk te komen is nu nog een hele klus. Men moet meerdere bedrijven zelf actief benaderen en van de één ontvangt men te veel van de ander te weinig en van sommige zelf niks. Om het voor de verblijfsaccommodaties en u makkelijker en efficiënter te maken hebben wij www.foldersbestellen.nl ontwikkeld. Een uniek concept waarmee men met slechts enkele klikken op één plek meerdere toeristische folders gratis besteld kunnen worden. Sinds de oprichting in 2011 zijn er al meer dan 5.000.000 toeristische folders via deze weg op de juiste plek terecht gekomen. Het is de makkelijkste en snelste manier voor verblijfsaccommodaties om aan hun toeristisch drukwerk te komen en voor de toeristische bedrijven de meest efficiënte manier voor folderdistributie.

 

Eigen folderdisplays in Limburg

Op meer dan 170 locaties in Limburg hebben wij bij gerichte locaties eigen folderdisplays uitgezet. Deze worden periodiek gecontroleerd en aangevuld met foto registratie.

Folderdisplays klein

Folderdisplays groot

Contact:

Hubmedia BV
De Noord 9

6001 DA Weert

T 0495-74 40 50

info@hubmedia.nl